Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Zrenjanin raspisao još jedan konkurs za medije, na raspolaganju 7 miliona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

06. 10. 2023.

Izvor: Beta

Zrenjanin raspisao još jedan konkurs za medije, na raspolaganju 7 miliona

Grad Zrenjanin raspisao je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata od javnog interesa na teritoriji tog grada u ovoj godini, za šta je iz budžeta grada izdvojeno 7 miliona dinara.

Kako je u tekstu oglasa navedeno, najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000 dinara, a najveći iznos po projektu je 3,5 miliona dinara, a konkurs je objavljen na sajtu grada Zrenjanina: www.zrenjanin.rs.

Upućen je i poziv za učešće u radu konkursne komisije, a odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

Prvi ovogodišnji konkurs bio je raspisan februara ove godine za šta je izdvojeno 20 miliona dinara, a najviše sredstava dodeljeno je RTV Santos, za tri projekta ukupno 10,4 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi