Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Konkurs Opštine Ruma za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

10. 03. 2022.

Konkurs Opštine Ruma za sufinansiranje medijskih projekata

Konkurs Opštine Ruma za sufinansiranje medijskih projekata možete naći u prilogu.

Konkurs je objavljen 9. marta 2022. godine.

Budžetska sredstva za sprovođenje Odluke o sufinansiranju projekata iz budžeta Opštine Ruma radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2022. godini, opredeljena su na budžetskoj poziciji 153-454 -"Ostvarivanje i unapređivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja - Subvencije privatnim preduzećima" u iznosu od 25.000.000,oo (slovima: dvadeset pet miliona) dinara.

Najmanji iznos sredstava  koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,oo (slovima: pedeset hiljada) dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 10.000.000,oo (slovima: deset miliona) dinara.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja Konkursa u „Sremskim novinama“ i „M-novinama“, odnosno od 09.03.2022. godine  do 29.03.2022. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi