Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ministarstvo kulture i informisanja potvrdilo pisanje UNS-a: Stigla saglasnost za isplatu novca medijima za projekte
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 04. 2020.

Autor: D. B. Izvor: UNS

Ministarstvo kulture i informisanja potvrdilo pisanje UNS-a: Stigla saglasnost za isplatu novca medijima za projekte

Ministarstvo kulture i informisanja potvrdilo je pisanje Udruženja novinara Srbije koje je ranije danas objavilo da će Ministarstvo finansija dati saglasnost da se potpišu ugovori sa medijima koji su dobili novac na konkursima za sufinansiranje medijskih projekata, posle čega će uslediti uplata novca.

UNS je dobio potvrdu da je u Ministarstvo kulture i informisanja danas posle podne stigao dopis Ministarstva finansija i da će u narednih nekoliko dana na sajtu Ministarstva kulture i informisanja biti objavljeni rezultati konkursa.

Kako je UNS-u rečeno u Ministarstvu kulture i informisanja objavljivanje rezultata konkursa će biti nakon što Skupština Srbije usvoji rebalans budžeta, što se takođe očekuje narednih dana.

Od devet konkursa za sufinansiranje medijskih projekata Ministarstvo kulture i informisanja okončalo je osam, dok komisija za projekte koji će biti realizovani u onlajn medijima zbog pandemije još nije zasedala.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi