Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Jeftiniji toneri za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 09. 2011.

Jeftiniji toneri za članove UNS-a

Proizvođač remontovanih toner kaseta i serviser laserskih, matričnih i ink-džet štampača "Perihard inženjering" d.o.o. odobrio je popuste članovima Udruženja novinara Srbije na svoje proizvode i servisne usluge.

Članovi UNS-a koji imaju overenu novinarsku legitimaciju za tekuću ili prethodnu godinu imaće popust od 20% na kupovinu Perihard Eko toner kaseta i servisne usluge, 10% na kupovinu remontovanih štampača, dok će popust za sve ostale proizvode iz asortimana "Periharda" iznositi 5%.

Preduzeće "Perihard" d.o.o. se nalazi u ulicama Kneginje Zorke 24, Beograd i Aleksandra Dubčeka 46, Novi Beograd. Brojevi telefona za dodatne informacije su 011/243-2383; 243-5513; 243-6019
; 319 65 36; 319 65 37.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi