Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  18. rođendan RTV Bor
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

16. 05. 2011.

18. rođendan RTV Bor

Regionalna Televizija Bor, najmlađi elektronski medij u okrilju informativne kuće „Štampa, radio i film“, proslavila je 10. maja svoje punoletstvo.

Proslavi su prisustvovali direktori borskih javnih preduzeća i ustanova a predsednik Opštine Nebojša Videnović svečano je otvorio preuređene prostorije redakcije borske Televizije. Tom prilikom su uručene zahvalnice radnicima televizije, predstavnicima lokalne samouprave i RTB-a.

Generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski je čestitajući kolektivu ove medijske kuće rekao da je "punoletstvo ove regionalne televizije privilegija, ali i velika obaveza" i izrazio želju da televizija Bor nastavi rad uz još veći entuzijazam i odgovornost zaposlenih.

Radio televizija Bor postoji u medijskom prostoru Timočke Krajine i Srbije, više od 40 godina. Prvi broj lista "Kolektiv", najstarijeg fabričkog glasila u Srbiji iz štampe izašao je 1. novembra 1947. godine.

Radio Bor je počeo da emituje program 30. decembra 1969, a televizija Bor 24 godine kasnije.

Sva tri glasila, kao i list "Borske novosti", "Bakar film" i časopis "Bakar", bila su u sastavu informativne kuće "Štampa, radio i film, pod čijim krovom sada postoje Radio i Televizija Bor.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi