Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS saznaje: Nedeljko Krsmanović novi direktor Kompanije Novosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 07. 2019.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

UNS saznaje: Nedeljko Krsmanović novi direktor Kompanije Novosti

Novi generalni direktor Kompanije Novosti, umesto Srđana Muškatirovića, biće Nedeljko Krsmanović, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

Krsmanović je UNS-u potvrdio ovu informaciju, koja, kako je rekao „nije tajna“, kao i da će ona za par dana biti objavljena.

Podsetimo, Kompanije Novosti je od maja ove godine u većinskom vlasništvu Štamparije „Borba“ a.d, umesto Milana Beka, sa 98,06 odsto učešća u kapitalu. Inače, ova Štamparija je u većinskom vlasništvu države.

Sadašnji generalni direktor „Večernjih novosti“ i predstavnik kapitala Milana Beka Srđan Muškatirović je na ovoj funkciji od jula 2017. godine. Tada su funkcije generalnog direktora i glavnog i odgovornog urednika razdvojene.

Nedeljko Krsmanović radio je u „Večernjim novostima“ od 1994. do 2012. godine. Bio je novinar, urednik i direktor marketinga. 

Osnovao je 2001. magazin „Venčanje“. Izdavač ovog magazina, preduzeće Pres klub čiji je osnivač Krsmanović, od marta ove godine je u likvidaciji.

Krsmanović je 2013. godine osnovao izdavačko preduzeće Senior media, koje izdaje magazin „Penzija“.

Bio je prvi organizator Media marketa, Sajma informisanja, komunikacija i marketinga 2015. godine.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

05.07.

2019.

Zale [neregistrovani] u 23:23

Eeee....

Neđa da bude direktor...eeee, a znam ga kad je nosio šlajfne u redakciji. I firma mu u likvidaciji, pa kako...Želim "Novostima" i Neđi sreću, ali sumnjam, mnogo sumnjam, da ne kažem da je situacija beznadežna.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi