Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Drugi rođendan internet portala Srpske novine CG
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

13. 05. 2011.

Drugi rođendan internet portala Srpske novine CG

Portal Srpske novine CG je elektronski medij koji je pre dve godine osnovao Srpski nacionalni savjet i danas je jedan od najposećenijih i najčitanijih elektronskih medija u Crnoj Gori.

Srpske novine CG izveštavaju o aktuelnim događajima iz Crne Gore, regiona i sveta, a za dve godine postojanja poseta je dostigla cifru od preko pola miliona. Mnoge tekstove sa ovog sajta prenose i brojni štampani i elektronski mediji.

U saopštenju povodom rođendana, uredništvo navodi da „portal Srpske novine CG na medijskom prostoru Crne Gore pronosi riječ istine, što je najveći i najznačajniji doprinos očuvanju identiteta srpskog naroda i zaštiti prava da bude objektivno informisan“.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi