Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sud u Novom sadu presudio u korist UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 04. 2011.

Sud u Novom sadu presudio u korist UNS-a

Osnovni sud u Novom Sadu odbio je kao neosnovan zahtev Milanke Vorgić iz Novog Sada, da se poništi odluka predsednice Udruženja novinara Srbije (UNS) Ljiljane Smajlović o obustavljanju izvršenja odluke Upravnog odbora Društva novinara Vojvodine (DNV) od 13. novembra 2009. godine.

Predsednica UNS-a obustavila je tada nestatutarnu odluku tada već bivšeg rukovodstva DNV-a, koje je pokušalo da otkaže ranije zakazanu Izbornu skupštinu naše pokrajinske organizacije.

Presuda osnovnog suda u Novom Sadu je još jedan dokaz koji potvrđuje legalnost Izborne skupštine DNV-a, održane 28. novembra 2009. godine.

Udruženje „Društvo novinara Vojvodine“, koje je januara 2010. godine formirala nekolicina nezadovoljnih kolega, među kojima je i Milanka Vorgić, nema nikakvu pravnu vezu sa UNS-om i DMV-om koje funkcioniše u sastavu UNS-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi