Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS u Novom Sadu organizuje seminar "Upravljanje životnom sredinom"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

02. 02. 2011.

UNS u Novom Sadu organizuje seminar "Upravljanje životnom sredinom"


Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja, Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Stalna konferencija gradova i opština, Bels pokret i Udruženje novinara Srbije, 16. februara 2011. u Novom Sadu organizuju drugi po redu seminar "Upravljanje životnom sredinom".

Stručnjaci iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promena i upravljanja otpadom i otpadnim vodama biće predavači na ovom seminaru.

Ukoliko se već bavite ovim temama ili biste za njih želeli da se specijalizujete pozivamo Vas da se prijavite na e-mail adresu dragana.bjelica@uns.rs. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, redakciju sa kojom sarađujete/u kojoj ste zaposleni, kontakt telefon i kratku profesionalnu biografiju. Broj učesnika seminara je ograničen, a za najviše 10 koleginica i kolega iz drugih mesta Pokrajine biće obezbeđeni putni troškovi. Rok za slanje prijava je 11. februar.

Nakon seminara medijske priče na temu upravljanja životnom sredinom osim u svojim medijima učesnici će moći da objave i na sajtu UNS-a.

Okvirni program seminara
Poziv za novinare

Prvi seminar održan je 22. oktobra u Beogradu za 20 novinara. U Novom Sadu će nekoliko učesnika prethodnog seminara predstaviti svoja novinarska iskustva u oblasti ekologije, kao i na koji način su uticali na podizanju ekološke svesti u svom radnom i privatnom okruženju.

U planu je da naredni seminari budu organizovani i u nekim od sledećih gradova:

- Niš
- Kragujevac
- Bor
- Novi Pazar
- Kruševac
- Smederevo


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi