Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Izložba fotografija Jovana Mirčeskog
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 12. 2010.

Izložba fotografija Jovana Mirčeskog


Izložba fotografija "Kako su srpski teniseri stigli do finala" Jovana Mirčeskog biće otvorena sutra, 2. decembra u 18 sati u holu Pres centra, Knez Mihailova 6/III.

Jovan Mirčeski, fotoreporter iz Subotice i dugogodišnji član Udruženja novinara Srbije, bavi se fotografijom 35 godina i do sada je pratio najznačajnija prvenstva u fudbalu, košarci, vaterpolu, tenisu i formuli 1. Ovo je njegova 14 samostalna izložba, a do sada je izlagao u Budimpešti, Parizu, Londonu, Beogradu, Ohridu i Novom Sadu.



Mirčeski je dobitnik nagrade "Kamera godine" za 2008. godinu koju dodeljuje Udruženje sportskih novinara Srbije.

Izložbu "Kako su srpski teniseri srtigli do finala" će otvoriti ministarska omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.

Na svečanom otvaranju govoriće i kolege Zvezdan Mančić, predsednik Asocijacije medijskih fotografa Srbije, Slobodan Igrutinović, sekretar Udruženja sportskih novinara Srbije i Matija Koković, fotoreporter.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi