Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Stefan Cvetković poslednji video objavio na dan nestanka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

15. 06. 2018.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

Stefan Cvetković poslednji video objavio na dan nestanka

Novinar Stefan Cvetković na dan nestanka, 13. juna, na svom Fejsbuk profilu poslednji put je objavio video snimak. U njemu je govorio o prošlogodišnjem finansijom poslovanju Doma zdravlja u Beloj Crkvi.

Cvetković je najavio da će jedna od tačaka na sednici Skupštine opštine Bele Crkve zakazanoj za 14. jun biti i poslovanje belocrkvanskog Doma zdravlja, za koji on tvdi da je „sporan“ i da je „potvrđeno od strane onih koji upravljaju Domom zdravlja i koji imaju sve informacije da postoji ogromna finansijska dubioza.“

„Prema informacijam koji su sada javne desetine miliona dinara su sada nestale i uglavnom se radi o novcu koji je u vezi direktno sa poslovanjem“, rekao je u snimku Cvetković i upozorio odbornike i građana Bele Crkve da „reaguju“.

Podsetimo, nestanak Stefana Cvetkovića prijavljen je u noći između 13. i 14. juna u Beloj Crkvi, kada je pronađeno njegovo napušteno vozilo na kome su bila otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Potraga MUP-a za Stefanom Cvetkovićem je u toku.

Pogledajte video:

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi