Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS prijavio Tužilaštvu pretnje Vojislava Šešelja Oliveri Kovačević
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 04. 2018.

Izvor: UNS

UNS prijavio Tužilaštvu pretnje Vojislava Šešelja Oliveri Kovačević

Udruženje novinara Srbije (UNS) danas je, u skladu sa Sporazumom o saradnji i merama za podizanje nivoa bezbednosti novinara, prijavio pretnje koje je lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj uputio urednici Zabavnog programa Radio-televizije Srbije i urednici emisije „Da, Možda, Ne“ Oliveri Kovačević.

Vojislav Šešelj zapretio je Oliveri Kovačević sledećim rečima:

„Olivera Kovačević je jedna notorna profuknjača. Ona dozvoljava sebi ono što normalnim ljudima ne pada na pamet da rade. Snosiće odgovornost kad-tad. Kazniću je ja, i to lično... Mada, kad malo bolje razmislim, čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene i da je ovo samo način na koji želi da privuče moju pažnju...,“ rekao je Šešelj.

UNS je Šešelja prijavio za krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138, stav 3 Krivičnog zakonika, koji proposuje da je za ugrožavanje sigurnosti pretnjom osobama koje obavljaju posao od javnog značaja informisanjem zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

23.04.

2018.

FotopressSe [neregistrovani] u 17:07

Seselj zlo za Srbiju

Seselj otkada je na politickoj sceni demonstrira svoju narav.I sada to radi I nije lose utvrditi njegovo mentalno zdravlja.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi