Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novinari Miloš Živković i Nikola Isakov pobednici „Pres slaloma Srbija 2018“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

17. 03. 2018.

Izvor: UNS

Novinari Miloš Živković i Nikola Isakov pobednici „Pres slaloma Srbija 2018“

Novinari Miloš Živković i Nikola Isakov pobednici su tradicionalna trke „Pres slalom Srbija 2018“ koja je danas održana na Beogradskom sajmu, u organizaciji Udruženja novinara Srbije (UNS) i Beogradskog sajma.

Takmičari su bili podeljeni u grupe-novinari, sportisti, vozila adaptirana za osobe sa invaliditetom i starovremenski automobili (stariji od 30 godina).

Pobednik novinarske kategorije do 1200 kubika je Miloš Živković. Drugoplasirani u istoj kategoriji je novinar “Politike” Miloš Batančev, a treće mesto zauzeo je Dušan Marković.

Prvo i treće mesto u novinarskoj kategoriji iznad 1200 kubika osvojili su novinari lista “Start 013” Nikola i Alekandar Isakov, a drugoplasirana bila je novinarka RTV Braničevo Svetlana Budimir.

Osobe sa invaliditetom su se takmičile samo u kategoriji iznad 1200 kubika. Prvo mesto osvojio je Mihailo Pajević, a drugo Milutin Dimitrijević.

U prvoj kategoriji sportskih vozača, prvoplasirani bio je Miloš Brkić. Drugo mesto u istoj kategoriji, osvojio je Aleksandar Radičević, a treće Radosav Jović. U kategoriji sportskih vozača u automobilima jačim od 1200 kubika pobedio je Saša Glišić. Drugo mesto osvojio je Aleksa  Radojković, a treće Dušan Jovanović.

U kategoriji starovremenskih automobila niže kubikaže prvi je bio Dimitrije Ilić, drugi Zoran Milisavljević, a treći Ivan Matošević. Prvo mesto u kategoriji jačih starovremenskih automobila zauzeo je Mladen Šerbula.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi