Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novinari učestvuju u akciji čišćenja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

03. 06. 2010.

Novinari učestvuju u akciji čišćenja


Udruženje novinara Srbije se priključilo akciji “Veliko spremanje Srbije“ koju u subotu, 5. juna, organizuje Ministarstvo za životnu sredinu i prostorno planiranje.

Očistimo Srbiju
Foto: Boris Mirkov, Palilula

U akciji će učestvovati predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović, članovi Uprave i Izvršnog odbora, a UNS je pozvao sve kolege da se priključe "Velikom spremanju" i da u svom mestu doprinesu čistijem i lepšem okruženju.

Učešće u akciji čišćenja UNS-u su do sada potvrdile kolege iz Subotice, Kikinde, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Novog Sada, Pančeva, Vršca, Gornjeg Milanovca, Leskovca, Negotina, Niša, PribojaUžica, Vranja, Kosovske Mitrovice, Čaglavice i Beograda.

UNS poziva koleginice i kolege koji će biti na radnim zadacima da se bar na kratko priključe akciji.

Za ovu akciju UNS će otvoriti posebnu rubriku na svom sajtu pod nazivom Novinari u akciji "Očistimo Srbiju" te pozivamo učesnike da nam pošalju fotografije sa kratkim opisom, nazivom mesta čišćenja, kao i imenima novinara i medijskih radnika koji su učestvovali.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi