Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Konferencija "Snaga medija u našim rukama"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

10. 05. 2010.

Konferencija "Snaga medija u našim rukama"


U svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, sutra, 11. maja  u 11 časova biće održana konferencija "Snaga medija u našim rukama".

Organizatori konferencije, studenti Usmerenja za inžinjerstvo i menadžment medija Fakulteta tehničkih nauka, nameravaju da kroz teme kao što su "snaga medija", "snaga informativnog programa", "politički tok šou", "tabloidizacija medija", "snaga riality programa" ukažu na značaj medija u društvu, a naročito u multikulturalnoj sredini kao što je Vojvodina.

Učesnici konferencije biće novinari domaćih elektronskih i štampanih medija: Nataša Miljković (RTS), Zoran Baranac (TV Foh), Rastislav Durman (Link), Slavko Beleslin (TV Pink), Oto Sakalas (RTV), Aleksandar Filipović (RTV), Ivan Zeljković (Adventidž produkcija), Aleksandar Jovanović (Pres), Saša Lekić (Radio SAJAM) i Peđa Terzin (Radio AS FM).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi