Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Dvanaesto kolektivno venčanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 04. 2010.

Dvanaesto kolektivno venčanje


U tradicionalnoj, dvanaestoj po redu, manifestaciji "Svadba za maštanje" ispred Starog dvora u nedelju, 9. maja, venčaće se 200 parova.

Na majsko kolektivno venčanje stići će parovi iz svih krajeva Srbije i zemalja regiona, a osim besplatnog venčanja, očekuju ih i brojni sponzorski pokloni.

Organizatori su i ove godineUdruženje novinara Srbije, Radiotelevizija Srbije, Opština Savski venac, a pokrovitelj manifestacije je Skupština grada Beograda
Direktan prenos dvočasovne ceremonije biće na programima Radio-televizije Srbije i Studia B.

Po prvi put biće organizovana i prateća akcija dobrovoljnog davanja krvi. Autobus Zavoda za transfuziju biće postavljen dan ranije, 8. maja, na platou ispred Skupštine grada, za vreme generalne probe, od 17-20 časova.

Sada već tradicionalna manifestacija prvi put je održana u maju 1999. godine u vreme NATO bombardovanja. Tokom jedanaest godina prerasla je u deo turističke ponude glavnog grada i događaj u kojem je učestvovalo više od hiljadu parova

Prijave za kolektivno venčanje 2011. godine

Zainteresovani za učešće u kolektivnom venčanju 2011. godine mogu se prijaviti svakodnevno, od 12-15 časova putem telefona 063 88 33 220 ili na sajtu www.kolektivnovencanje.com.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi