Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  U Novom Sadu održana radionica o medijskoj fotografiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 10. 2017.

Izvor: UNS

U Novom Sadu održana radionica o medijskoj fotografiji

Udruženje novinara Srbije sa svojim ogrankom Društvom novinara Vojvodine održalo je juče u Kulturnom centru Novog Sada skup o značaju medijske fotografije.

U razgovoru koji je vodila urednica Radio – televizije Vojvodina i predsednica Društva novinara Vojvodine Eržebet Pap Reljin, novosadski i pančevački fotoreporteri „Večernjih novosti“ Darko Dozet i Zoran Jovanović Mačak govorili su o značaju poštovanja profesionalnih standarda, autorskim pravima, estetici...

Na tribini su učestvovali mladi fotoreporteri, polaznici novinarskih sekcija srednjih i osnovnih škola, novosadski gimnazijalci i studenti. Njima su Dozet i Jovanović predstavili svoje najznačajnije fotografije, a nakon uvodnog dela, održana je i radionica na kojoj su učesnici fotoreporterima pokazali svoje radove i od njih čuli komentare i savete.

Realizaciju skupa podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi