Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Lidija Obradović i "Danas" dobitnici nagrade za borbu protiv seksualnog i rodnog nasilja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 04. 2010.

Lidija Obradović i "Danas" dobitnici nagrade za borbu protiv seksualnog i rodnog nasilja

Nagrade za poseban doprinos u oblasti podizanja svesti javnosti o neprihvatljivosti seksualnog i rodno zasnovanog nasilja biće uručene sutra, 27. aprila 2010. godine, na nacionalnoj konferenciji Borba protiv seksualnog i rodno zasnovanog nasilja.



Stručni žiri u sastavu: prof. dr Ratko Božović, Predrag Azdejković (UNS) i Jelka Jovanović (NUNS) u okviru projekta „Borba protiv seksualnog i rodno zasnovanog nasilja“, 24. aprila 2010. godine doneo je odluku da se nagrade dodele Lidiji Obradović- za publikaciju autorskih tekstova „Biti gej u Srbiji“, dnevnom listu „Danas“- za doprinos podizanju svesti javnosti o neprihvatljivosti seksualnog i rodno zasnovanog nasilja, Incest trauma centru- za najbolji dokumentarni film o seksualnom i rodno zasnovanom nasilju, „Novo je da sam bila zlostavljana“.

Nacionalna konferencija Borba protiv seksualnog i rodno zasnovanog nasilja biće održana sutra, 27. aprila, od 9 do 16 časova u sali „Beograd“ Palate Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi