Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Preminuo Slobodan Naumović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 01. 2010.

Preminuo Slobodan Naumović

U Požarevcu je u 62. godini preminuo novinar Slobodan Naumović, nekadašnji urednik Dopisništva Radio televizije Srbije u Požarevcu.



Prve novinarske tekstove objavljuje u listu Građevinsko-industrijskog kombinata "Stig" 1975. godine. Sredinom osamdesetih godina postaje saradnik Radio Požarevca, a 1988. prelazi u novinsku kuću "Reč naroda", gde su zapaženi njegovi tekstovi iz privrede, ali i emisije na Radio Požarevcu poput "Turističke razglednice" i "Otvorene subote". Od 1991. godine Slobodan Naumović radi u požarevačkom dopisništvu Radio televizije Srbije. Urednik dopisništva bio je do 2000. godine.

Komemoracija povodom smrti Slobodana Naumovića biće u sredu 13. januara u 12,00 sati u konferencijskoj sali Centra za kulturu u Požarevcu a sahrana u 14,00 sati na Starom požarevačkom groblju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi