Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Policiji cvet, inspekciji trn
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

27. 01. 2010.

Policiji cvet, inspekciji trn

U anketi, koja je drugu godinu zaredom sprovedena među kraljevačkim novinarima proglašene su naj(ne)komunikativnije javne ličnosti i institucije u gradu na Ibru u minuloj godini.

Prema rezultatima ankete u kojoj je učestvovalo 27 novinara i urednika iz ukupno 18 redakcija centralnih i lokalnih medija, cvet krina za komunikativnost, dobru i otvorenu saradnju u konkurenciji institucija, kao i prošle godine, dobila je - Policijska uprava u Kraljevu.

Isto priznanje dobile su i dve dame - Kristina Nikolić, portparolka Policijske uprave, i Vesna Jovičić, službenik za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Kraljeva.

Na prigodnoj svečanosti na Savindan, dobitnicima su simbolično uručeni cvetovi krina koji za Kraljevčane imaju i posebno značenje.

Za nekomunikativnost, "nagrađeni" su načelnik Raškog okruga Mateja Mijatović, i – sva odeljenja republičkih inspekcijskih službi u ovom okrugu, u čije ime je trnove grančice primio izaslanik načelnika Slaviša Nikolić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi