Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Putovanje u Mađarsku ne organizuje DNV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 01. 2010.

Putovanje u Mađarsku ne organizuje DNV


Društvo novinara Vojvodine (DNV), koje se nalazi u sastavu Udruženja novinara Srbije (UNS), ne organizuje ekskurziju za novinare koji prate poljoprivredu, u Mađarsku 18. i 19. januara ove godine.

Putovanje novinara u Mađarsku organizuje bivše rukovodstvo DNV-a (Slobodan Jaovljević Bobek, Čedomir Keco i Radomir Čubranović), koje je pokušalo krajem prošle godine da otcepi DNV od UNS-a i koje upravo radi na osnivanju nove organizacije - Udruženja "Društvo novinara Vojvodine" (UDNV).

Put u Budimpeštu finansiran je novcem dobijenim od AP Vojvodina za projekat edukacije novinara, koji je bivše rukovodstvo DNV-a, bez znanja UNS-a i članstva u Vojvodini, realizovalo sa nevladinom organizacijom koja je registrovana na adresi bivšeg potpredsednika DNV-a Čedomira Keca.

Zbog toga, UNS ne može da prihvati odgovornost za trošenje budžetskih sredstava na ovo putovanje, kao ni za ostala trošenja dobijenog novca iz budžeta, o čemu će biti obaveštena Budžetska inspekcija i Vlada AP Vojvodine.

UNS zbog toga obaveštava svoje članove sa područja AP Vojvodina da ne stoji iza organizacije ovog putovanja i da s njim nema nikakve veze.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi