Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Preminuo Dragiša Pepi Radosavljević
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 10. 2009.

Preminuo Dragiša Pepi Radosavljević


U Beogradu je juče, posle kraće bolesti, u 63-oj godini, preminuo Dragiša Pepi Radosavljević, dugogodišnji novinar Radio televizije Kruševac.

Pepi Radosavljević je rođen 8. januara 1947. godine u Pepeljevcu. Završio je kruševačku Gimnaziju, a u „Pobedi“ i Radio Kruševcu je od 1971. godine.

Tokom 70-ih i početkom 80-ih godina bio je urednik nedeljnika „Pobeda“, paralelno obavljajući i posao novinara-urednika u sportskoj rubrici.

U radnoj biografiji Pepija Radosavljevića beležimo da je bio urednik izdavačke delatnosti, rukovodilac marketinga, urednik igranog i filmskog programa, a tokom 90-tih glavni urednik Televizije Kruševac.


Kolege će pamtiti da je tokom NATO bombardovanja 1999. godine, tri meseca, danonoćno bio u RTK.

Dragiša Pepi Radosavljević je nadasve bio vrstan novinar i dobar kolega, od koga su učile generacije mladih početnika. Bio je dugogodišnji član Uprave Fudbalskog kluba „Napredak“. Za Pepijem Radosavljevićem, pored kolega, najviše žale: supruga Slavica, kćerka Jelena i sin Aleksandar.

Komemorativni skup biće održan sutra u Velikoj sali Doma sindikata u Kruševcu u 10, a sahrana Pepija Radosavljevića je u 14 sati na Novom kruševačkom groblju.

Dragoljub Antić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi