Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Prekida se emitovanje emisija „Tačno 9“ i „Tačno 1“ na TV Prva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 06. 2015.

Izvor: UNS

Prekida se emitovanje emisija „Tačno 9“ i „Tačno 1“ na TV Prva

Emisije „Tačno 9“ i „Tačno 1“ na TV Prva neće se više emitovati, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

 

Da bismo saznali razloge prestanka emitovanja emisija, obratili smo se televiziji Prva koja je potvrdila saznanja UNS-a i navela da će se u tim terminima od jeseni gledati „novi formati“.

„Opšte je poznato da svi emiteri u ovom periodu prelaze na letnji koncept programske šeme kako bi se na adekvatan način pripremili za nastupajuću, jesenju sezonu. Prva televizija u novoj sezoni donosi mnoštvo noviteta i osvežava programsku šemu u kojoj će se naći  najpopularniji svetski formati i premijerni domaći program. Još malo ćemo se družiti sa ekipom emisija „Ekskluziv“ i „Eksploziv“,  „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ koje će uskoro na zasluženi odmor ali i na pripremu novih priča od jeseni. Na pauzu odlaze emisije „Tačno 9“ i „Tačno 1“, a u tom terminu od jeseni gledaćemo nove formate. Voditelji Prve će tako imati nove izazove i nove emisije koje će sigurno osvojiti pažnju gledalaca u predstojećoj sezoni“, odgovorila je UNS-u Slađana Paunović, zadužena za odnose sa javnošću u ovoj kući.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi