Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  B92: Nova epizoda „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ večeras u 21
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

27. 04. 2015.

Izvor: UNS

B92: Nova epizoda „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ večeras u 21

”Pedeset prva epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u nedelju 26. aprila, nije emitovana jer je produkcija te emisije kasnila sa isporukom. Premijeru nove epizode možete pogledati već večeras od 21 sat na TV B92”, rekla je UNS-u direktorka za komunikacije sa medijima na TV B92 Beba Dragić.

 

UNS podseća da nakon što je sinoć umesto  51. emitovana repriza prošlonedeljne epizode popularne emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, ni voditelj ni javnost nisu mogli da dobiju informaciju šta  je razlog repriziranja prethodne emisije umesto emitovanja nove.

UNS-u je ranije danas voditelj emisije Zoran Kesić rekao da ga niko nije obavestio da nova epizoda neće biti emitovana.

"Čekao sam da počne nova epizoda i, kao i svi gledaoci, bio iznenađen kada sam video reprizu. Pokušavali smo odmah da vidimo u čemu je problem, ali nam niko nije odgovarao na pozive i mejlove. Danas su nam zakazali sastanak sa menadžmentom i nadam se da ćemo dobiti neko objašnjenje. Za sada znam koliko i svi vi. Emisija je bila spremna i ništa nije ukazivalo na to da neće biti emitovana. Čim budemo imali nove informacije, obavestićemo javnost", rekao je Kesić za UNS.

Komentari (2)

ostavi komentar
sre

29.04.

2015.

Novinar [neregistrovani] u 20:36

Re: Botovima

Anonimni, ako pises Rat i mir, bar se potpiši.

Odgovori
pon

27.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 17:57

BAŠ HVALA

Baš Vam hvala što ste nas, preko portala novinarske organizacije, obavestili o terminu jedne TV emisije. Mislim da bi bilo bolje, ne ljutite se, kad biste u profesionalnom smislu analizirali kvalitet te dosta prizemne i, prema tome, politikantske valjda autorske burleske u kojoj je sve što nije "moje" izloženo sprdačini. Nisam, naravno, protiv duhovitih dosetki i packi bilo kome, ponajmanje vlasti,ali nivo emisije nije ni vrcav, ni dovitljiv. Sve se svodi na "Kartaginu valja razrušiti". Takvi su i gosti, iz istog političkog miljea. Hoće li tako biti i kad neki drugi zasednu u fotelje, hoće li se i njima rugati? Ne verujem. Nisam politički navijač, čak i neću na izbore kad ih bude, ali mi je, nisam jedini, dosta bacanja, u svim vremenima, kamena na jednu stranu. Nekad se to zvalo jednoumlje. A šta je sada? Pitam i UNS. Cenim Vas, zbog toga i ova moja ni malo skribomanska opaska.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi