Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Pretnja gašenjem Klokot radiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 08. 2009.

Pretnja gašenjem Klokot radiju


Ukoliko Klokot radio za manje od mesec dana ne nabavi predajnik, studijsku i redakcijsku opremu uništenu usled udara groma, biće ugašen.

“ Nezavisna medijska komisija Kosova naložila nam je da u roku od 30 dana nabavimo tehniku ili će u protivnom radio stanica biti ugašena“, kaže vlasnik Klokot radija Nikola Stolić.

Klokot radio je jedna od pet radio stanica udruženih u Kosovsku medijsku asocijaciju (KOSMA) koje emituju program i svakodnevno pripremaju zajedničku
informativnu emisiju na srpskom jeziku.Signal Klokot radija pokriva teritoriju Kosovskog Pomoravlja gde živi oko 30.000 Srba.

Udruženje novinara Srbije(UNS), Društvo novinara Kosova i Metohije (DNKiM), KOSMA , i apeluju na državne organe, kolege i javnost za pomoć kako ne bi bio ugašen Klokot radio koji jedini u Kosovskom Pomoravlju emituje informativni program.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi