Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Slobodan Petrović čestitao Budimiru Ničiću izbor za predsednika DNKiM-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 07. 2014.

Izvor: UNS

Slobodan Petrović čestitao Budimiru Ničiću izbor za predsednika DNKiM-a

Zamenik premijera, kosovski ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović čestitao je danas Budimiru Ničiću izbor za predsednika Društva novinara Kosova i Metohije (DNKiM).

 

“U ime ministarstva administracije lokalne samouprave, SLS-a i u svoje lično ime, najsrdačnije Vam čestitam na izboru za predsednika DNKiM-a. Profesionalizam, hrabrost i objektivnost koju ste pokazali i lično i kao kao novinar prethodnih godina predstavljaju model za druge medije. Stoga je Vaš izbor na mesto predsednika pravi izbor i nadam se da ćete svojim radom doprineti daljem razvoju, profesionalizaciji i afirmaciji srpskih medija na Kosovu. U tome Vam želim mnogo uspeha, a na našu saradnju i podršku uvek možete da računate”, naveo je Petrović.         

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi