Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Gradonačelnik Gračanice i kosovski ministar za zajednice i povratak čestitali Budimiru Ničiću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 07. 2014.

Gradonačelnik Gračanice i kosovski ministar za zajednice i povratak čestitali Budimiru Ničiću

Gradonačelnik Gračanice Branimir Stojanović i kosovski ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić čestitali su danas Budimiru Ničiću izbor za predsednika Društva novinara Kosova i Metohije (DNKiM).

„U ime opštine Gračanica i u svoje lično ime upućujem Vam čestitke povodom izbora za predsednika Društva novinara Kosova i Metohije. Verujem da ćete i u budućnosti ukazivati na probleme koji postoje u novinarstvu na Kosovu i Metohiji i svojim autoritetom ojačati nezavisno novinarsko izražavanje. Posebno me raduje informacija da je Društvo novinara Kosova i Metohije dobilo svoje prostoje u Gračanici. Opština Gračanica ostaje otvorena za svaku saradnju sa  Društvom novinara Kosova i Metohije koje deluje kao ogranak Udruženja novinara Srbije i koje predstavlja jedino udruženje koje okuplja uticajne novinare srpskih medija sa Kosova i Metohije“, naveo je Branimir Stojanović.

Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić naveo je da je  „uveren da ćete svojim angažmanom na ovoj važnoj funkciji doprineti daljoj afirmaciji srpskih medija na Kosovu i Metohiji. Protekle godine na Kosovu su za medije bile veliki izazov ali i putokaz u kom smeru treba ići ukoliko želimo da sa jedne strane obezbedimo slobodan protok informacija, stavova i ideja, a sa druge - podižemo nivo kvaliteta rada i profesionalne kompetencije, rekao je Jevtić i dodao da „zaposleni u medijima moraju imati potpunu slobodu u radu i uslove koji će im omogućiti istinito, pravovremeno i profesionalno izveštavanje, i ja iskreno verujem da će Vaš izbor na ovu važnu funkciju upravo doprineti svemu gore navedenom. Siguran sam da će Vaš budući rad na mesto predsednika u Društvu novinara Kosova i Metohije biti onoliko uspešan koliko je danas uspešna i Vaša autorska emisija 'Slobodno Srpski'.“

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi