Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS poziva na humanitarnu akciju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

09. 07. 2014.

Autor: D. B. Izvor: UNS

UNS poziva na humanitarnu akciju

Udruženje novinara Srbije (UNS) i grupa tviteraša #Kabinet danas, 9. jula, u Mikser hausu, Karađorđeva 46, od 17 sati do ponoći, nastavljaju akciju prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavama – “Humanost na delu”.

 

U Mikser hausu će biti izloženi razni proizvodi čijom kupovinom će se prikupiti novac za pomoć Zorici T. iz Obrenovca, samohranoj majci troje maloletne dece koja je privremeno smeštena u selu kraj Beograda, gde ju je primila drugarica iz Doma za nezbrinutu decu u kom je Zorica rasla.

Nakon što smo prikupili i ugroženima isporučili više od 30 tona hrane, higijenskih sredstava, tehničke opreme, odeće i obuće, nastavljamo našu akciju.

Do sada su učešće u humanitarnoj akciji, na kojoj će nastupati i muzičari, potvrdili: Coca Cola, Don kafa - Brazil, Zlatiborac, Mona hotel, Atlantik grupa, Dynamic i Potencijal, Delta Fondacija, Una Saga Serbika, Klub Realnog Aikidoa - Ljuba Vračarević, Goca Tržan, Ivan Petrović #PGS, Ana Kokić i drugi.

UNS će na svom štandu izložiti knjige koje su pisali novinari ili knjige o novinarima: “Vimbldonski dnevnik” Mira Radojčića, “Dražesni KGB javi se” Dragoslava Simića i Milana Petrovića, “Dimitrije Davidović - večiti savremenik”, “Laza Kostić vizionar” i “Hronika Udruženja novinara Srbije 1941-2006” Mila Nedeljkovića.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi