Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Poziv novinarima na teniski turnir
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 06. 2014.

Poziv novinarima na teniski turnir

Sekcija UNS-a Tenis pres klub poziva novinare i medijske radnike da se prijave za Turnir novinara tenisera koji će biti održan od 27. do 29. juna na terenima TK “Studio 1” na Košutnjaku.

Turnir se igra u kategorijama – muški singl -50 i +50 godina, kao i u konkurenciji parova. Žene će se takmičiti u open kategoriji (samo singl). Mečevi se igraju do devet gemova, a kod rezultata 8:8 igra se tajbrejk do sedam.

Prijave za turnir se primaju do četvrtka (26. jun) do 15 časova na mejl s100jovanovic@gmail.com ili na telefon 066/92 82 561.

U ponedeljak će biti  obavljen žreb, nakon čega će na sajtu www.tennispress.rs biti objavljen raspored mečeva.

Takmičenja u muškom singlu u obe kategorije počinje u petak (27. jun) dok će akmičenje u ženskom singlu i u kategoriji parova početi u subotu (28. jun).

Kotizacija po učesniku je 500 dinara. Od prikuljenih sredstava biće obezbeđene lopte i pehari za pobednike i finaliste u svim kategorijama.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi