Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS dostavio agregat u Zabrežje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 05. 2014.

UNS dostavio agregat u Zabrežje

Uredniku Zabreških novina Momčilu Srećkoviću Mociju, koji je sa svojih 114 komšija ostao u Zabrežju, selu nadomak Obrenovca, kolege iz UNS-a danas su donele i agregat.

 

Agregat je obezbedio Vladan Stanojević inače brat urednika u RTS- u Zorana Stanojevića. Struja koju će proizvoditi preostalim meštanima Zabrežja je  neophodna za punjenje mobilnih telefona, slušanje radija i mužu krava. Neizvesno je kada će ovaj deo Obrenovca ponovo dobiti struju.

Zabrežani koji su izbegli evakuacij organizovanu uz asistenciju Žandarmerije pre nekoliko dana sada čuvaju imovinu kako svoju, tako i onih koji su se privremeno iselili.

Najkraći put do Zabrežja i dalje je pod vodom u kojoj se na svu sreću na kratko ugasio i automobil s kojim su predstavnici UNS-a doneli pomoć.  Pored agregata kolege Brajović i Radovanović doneli su gorivo, vodu i sredstava za dezinfekciju.

Danas je iz UNS-a u akciji #HumanostNaDelu pomoć odnesena u Šimanovce, Čačak, Svilajnac, Krupanj, Doboj kao i u beogradske prihvatne centre.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi