Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Završena praksa novinarima iz regiona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 11. 2013.

Završena praksa novinarima iz regiona

Četvoro novinara srpskih medija iz regiona završili su danas dvonedeljnu studijsku praksu u beogradskim redakcijama.

 

Kolege iz regiona na praksu su došli praksu u okviru projekta „Studijski boravak novinara srpskih medija iz regiona u redakcijama u Srbiji“ koji UNS realizuje u saradnji sa Kancelarijom za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu.

Cilj projekta bilo je profesionalno usavršavanje i upoznavanje sa načinom rada u redakcijama u Srbiji, novim medijima kao i ostvarivanje bolje profesionalne komunikacije sa maticom.

Novinarka Novosti iz Zagreba Mirna Jasić boravila je u veb redakciji „Alo!“-a a novinarka „Srpskih nedeljnih novina“ iz Budimpešte Daniela Tot u veb redakciji B92. U redakciji „Radio Beograd 202“ na praksi je bila novinarka „Radio Temišvara“ Vesna Stepanov, dok je Milutin Stančić iz „Spone“ (Skoplje) bio u „Večernjim novostima“.

Kolege su prisustvovale i Petoj konferenciji novinara i medija dijaspore i Srba u regionu, koja je biti održana 24. i 25. oktobra.

Drugog dana konferencije imali su i obuku iz veb novinarstva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi