Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Formirana Komisija za finansijsku podršku medijima u Vranju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

11. 07. 2013.

Autor: Vojkan Ristić

Formirana Komisija za finansijsku podršku medijima u Vranju

Gradsko veće Vranja formiralo je Komisiju za sprovođenje javnog Konkursa za finasiranje i sufinansiranje programa i projekata lokalnih i regionalnih medija u Vranju.

Komisijom će predsedavati Maja Ristić, članica Gradskog veća zadužena za kulturu, obrazovanje, informisanje i verska pitanja. Zamenik predsednika Komisije je povernik NUNS-a za Pčinjski okrug Radoman Irić. Članovi komisije koja će odlučivati o projektima su: Vojkan Ristić, stalni dopisnik lista Danas iz Vranja i član Uprave UNS-a, Miljana Okiljević – Nikolić, šefica dopisništva RTS-a, Zoran Najdić, viši stručni saradnik u Službi za odnose sa javnošću Grada Vranja, Vladica Ranđelović, samostalni stručni saradnik u Službi za odnose sa javnošću i Vesna Miletić, načelnica Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Zadatak Komisije je izrada Pravilnika o načinu i kriterijumima za izbor programa i projekata, kao i odlučivanje o raspodeli sredstava lokalnim i regionalnim medijima.

Ovo je prvi konkurs za lokalne i regionalne medije koji raspisuje lokalna samouprava u Vranju za finansiranje iz lokalnog budžeta.

Mandat Komisije je tri godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi