Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS posetila delegacija atinskog udruženja novinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 04. 2009.

UNS posetila delegacija atinskog udruženja novinara

Udruženje novinara Srbije danas su posetili predstavnici Udruženja atinskih dnevnih novina (ESIEA), najvećeg u Grčkoj, koji su juče zajedno sa predstavnicima UNS-a, Sindikata novinara Srbije, Asocijacije medijskih fotografa Srbije, kolega iz RTS-a držali transparent "Mediji nisu vojni cilj".

Delegacija koju su činili potpredsednik Dimitros Calapatis, generalni sekretar Kostas Betinakis i predstavnik skupštine grčkih novinarskih udruženja Spiridon Hadzaras doputovali su juče u Beograd da bi prisustvovali pomenu ubijenim radnicima RTS-a.

Predsednik UNS-a Nino Brajović predložio je da se mladi novinari iz Srbije šalju na jednomesečnu praksu u velike grčke dnevne listove, a da grčke mlade kolege dođu u Srbiju radi sticanja jednomesečnog iskustva, što bi UNS i ESIEA trebalo da realizuju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi