Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Stara Pazova i Bojnik raspisali konkurse za medijske projekte
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 07. 2024.

Autor: A.M. Izvor: UNS

Stara Pazova i Bojnik raspisali konkurse za medijske projekte

Opštine Stara Pazova i Bojnik raspisale su konkurse za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.

Stara Pazova za ovogodišnji konkurs izdvojila je ukupno 4 miliona dinara. Najniži iznos sredstava koji se može dodeliti po projektu je 100 hiljada, a najviši milion i 400 hiljada dinara.

Bojnik je raspisao drugi konkurs za sufinansiranje medijskih projekata u ovoj godini.

Ova opština, za medije je sada izdvojila ukupno 2 miliona 700 hiljada dinara, tako što je 2 miliona 565 hiljada dinara izdvojeno za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja i 135 hiljada dinara za sufinansiranje organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanje profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja.

Najniži iznos sredstava koji se može dodeliti po projektu u Bojniku je 50 hiljada, a najviši 800 hiljada dinara.

Na prvom ovogodišnjem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja Bojnik je izdvojio ukupno 3 miliona 40 hiljada dinara.

Više informacija o ovim konkursima nalazi se na sajtu Udruženja novinara Srbije u rubrici „Medijski konkursi – projektno sufinansiranje“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi