Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Rača prvi put raspisala medijski konkurs, Srbobran izdvojio deset puta manje novca nego lane
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

27. 06. 2024.

Autor: A.Momčilović Izvor: UNS

Rača prvi put raspisala medijski konkurs, Srbobran izdvojio deset puta manje novca nego lane

Opštine Srbobran i Rača raspisale su konkurse za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.

Ovo je prvi put od 2014. godine, kada je uvedeno projektno sufinansiranje medija, da je opština Rača rapisala medijski konkurs. Za medijske projekte je u ovoj opštini izdvojeno je 500.000 dinara.

Srbobran je za medije ove godine izdvojio 800 hiljada, što je desetina prošlogodišnjeg budžeta ove opštine. Srbobran je za projektno sufinansiranje medija prošle godine izdvojio 7.865.000 dinara. 

Najniži iznos koji može biti dodeljen po projektu u Srbobranu je 50 hiljada, a najviši 500 hiljada dinara.

U konkursu opštine Rača navedeno je da je najniži iznos koji se može dodeliti po projektu 100 hiljada, a najviši 200 hiljada dinara.

Konkursi u obe opštine traju do 5. jula.

Više informacija o medijskim konkursima nalazi se na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Medijski konkursi – projektno sufinansiranje“ i na zvaničnim sajtovima ovih opština.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi