Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Skup o zaštita uzbunjivača 29. marta u Beogradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 03. 2013.

Skup o zaštita uzbunjivača 29. marta u Beogradu

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, 29. marta u Palati Srbija u Beogradu organizuje skup "Zaštita uzbunjivača u Republici Srbiji".

Na skupu će govoriti poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić, rukovodilac Radne grupe za izradu modela zakona o zaštiti uzbunjivača Saša Janković, član Radne grupe za izradu modela zakona o zaštiti uzbunjivača Nemanja Nenadić, pomoćnica generalnog sekretara Službe Poverenika Nevena ružić i glavni i odgovorni urednik portala "Južne vesti" Predrag Blagojević.

Početak je u 13 sati.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 25. marta Neveni Ršumović u kabinetu Poverenika na e- mail nevena.rsumovic@poverenik.rs ili na broj telefona 011 3408 905.

Program se nalazi u prilogu.

Projekat "Zaštita uzbunjivača", koji podržava Ambasada Velike Britanije, u okviru kojeg se održava skup, ima dvostruki cilj: 1) da pripremi model zakona o zaštiti uzbunjivača koji će biti podnet Vladi na razmatranje i usvajanje; 2) da doprinese unapređenju znanja i razumevanja među relevatnim interesnim grupama o neophodnosti i koristi od zaštite uzbunjivača kao moćnog sredstva u borbi protiv korupcije i poboljšanju odgovornosti u javnom i privatnom sektoru.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi