Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Uručene diplome polaznicima novinarskih škola UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

04. 03. 2013.

Uručene diplome polaznicima novinarskih škola UNS-a

Polaznici druge generacije Škole video novinarstva i 30. generacije Novinarske škole završili su svoje usavršavanje u Udruženju novinara Srbije. U Press centru UNS-a juče im je diplome uručila predsednica Ljiljana Smajlović.

 

Polaznici Novinarske škole govorili su o iskustvima iz redakcija u kojima su bili na četvoronedeljnoj praksi, a prikazana su i tri priloga nastala u okviru vežbi na terenu Škole video novinarstva.

Odabran je prilog sa izložbe fotografija magazina Nacionala geografija Srbija koji su uradili Ana Ranđelović, Vuk Ilić i Jasmina Stojanović, zatim prilog o Udruženju korisnika psihijatrijskih usluga „Duša” Marije Negovanović i Milana Žarkovića i reportaža o porodici iz Kovačice koja pravi medenjake autorke Ane Barca.

Novu generaciju Škola video novinarstva upisuje krajem marta. Obuka je vikendom i traje deset nedelja. Program obuhvata četiri segmenta: video sinopsis i televizijsko izveštavanje; snimanje i fotografija; nelinearna video montaža i praktične vežbe sa izradom završnog autorskog priloga.

Za dodatne informacije i upis u Školu video novinarstva možete se obratiti koordinatoru Nebojši Kneževiću na e- mail adresu: videonovinar@uns.org.rs ili broj telefona 064/15-64-150.

U toku je i upis 31. generacije Novinarske škole koja traje četiri meseca i uključuje jednomesečnu praksu u medijima. Informacije o školi možete dobiti od koordinatorke Dragane Bjelice na dragana.bjelica@uns.rs ili telefon 011 32 36 337.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi