Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Gradovi Užice, Pančevo i Bor i opštine Velika Plana, Aranđelovac, Bačka Topola i Žitište raspisali konkurse za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 03. 2024.

Autor: A.M. Izvor: UNS

Gradovi Užice, Pančevo i Bor i opštine Velika Plana, Aranđelovac, Bačka Topola i Žitište raspisali konkurse za medije

Za ovogodišnji konkurs Grad Užice izdvojio je 15 miliona, Bor 7 miliona 600 hiljada dinara, a Pančevo 4 miliona 200 hiljada dinara. Aranđelovac je za medije opredelio 21 milion, Velika Plana milion i 700 hiljada dinara, Bačka Topola milion dinara, dok Žitište na Konkursu učestvuje sa 300 hiljada dinara.

Najniži iznos koji se po projektu dodeljuje u Užicu je 150 hiljada, a najviši je 2 miliona.

U Pančevu je najmanji iznos 50 hiljada, a najviši milion, dok će Bor po projektu,  najmanje dodeliti 100 hiljada, a najviše milion i 500 hiljada dinara.

Najniži iznos po projektu u Aranđelovcu je 50 hiljada, a najviši 10 miliona. U Velikoj Plani je takođe najniži iznos 50 hiljada, dok je najviši 850 hiljada.

Bačka Topola će dodeliti najmanje 100 hiljada po projektu, a najviše 500 hiljada, dok je u Žitištu najmanji iznos 50 hiljada, a najviši 150 hiljada.

Tekstovi medijskih konkursa i detalji za prijavu objavljeni su na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS), u rubrici „Medijski konkursi“ i na zvaničnim sajtovima ovih gradova i opština.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi