Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Raspisani konkursi za sufinansiranje medijskih projekata u Leskovcu, Vranju, Obrenovcu i Svilajncu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 02. 2024.

Autor: A.M. Izvor: UNS

Raspisani konkursi za sufinansiranje medijskih projekata u Leskovcu, Vranju, Obrenovcu i Svilajncu

Gradovi Leskovac i Vranje, beogradska opština Obrenovac i Opština Svilajnac raspisali su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata za ovu godinu. Leskovac je za medijske sadržaje izdvojio ukupno 50 miliona dinara , dok je iz budžeta Grada Vranja za sufinansiranje medijskih sadržaja opredeljeno 30 miliona dinara. Obrenovac je izdvojio 350 hiljada dinara više od Svilajnca, koji je za ovu svrhu obezbedio 7 miliona dinara.

Grad Leskovac, po projektu dodeljuje najmanje 250 hiljada, a najviše 15 miliona dinara, dok je u Vranju najniži iznos za koji se može konkurisati 100 hiljada, a najviši 12 miliona dinara.

Beogradska opština Obrenovac je ukupan iznos za sufinansiranje medijskih projekata od 7 miliona 350 hiljada dinara podelila na dva dela. Za sufinansiranje štampanih, onlajn i radijskih projekata izdvojeno je 2 miliona 325 hiljada dinara, a za televizijske sadržaje ostatak od 5 miliona dinara.

Najniži iznos za koji se može konkurisati za proizvodnju medijskih sadržaja u štampanim i i onlajn medijima i na  radiju je 200 hiljada dinara, a najviši je 900 hiljada dinara. Za televizijske sadržaje najniži iznos je 300 hiljada, a najviši je četiri miliona dinara.

Najniži iznos sredstava za koji se može konkurisati u Svilajnicu je 40 hiljada, a najviši je 6 miliona dinara.

Dodatne informacije za prijavu na konkurse nalaze se u rubrici „Medijski konkursi“, na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) i na zvaničnim sajtovima ovih gradova i opština.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi