Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS više od deceniju na društvenim mrežama
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

15. 01. 2024.

Autor: K.K.N. Izvor: UNS

UNS više od deceniju na društvenim mrežama

Već 13 godina najvažnije vesti o novinarstvu, medijima, novinarskom poslu, problemima i izazovima, medijskim konkursima i članstvu u UNS-u, osim na sajtu, možete pronaći i na društvenim mrežama Udruženja novinara Srbije (UNS).

UNS je više od decenije prisutan na Fejsbuku i Tviteru (sada X-u), nepunih 10 godina na Jutjubu i 7 na Instagramu.

Prvi profil na Fejsbuku UNS je napravio septembra 2011. godine, da bi, zbog politike ove mreže, umesto profila prešao na zvaničnu stranicu jula 2012. godine.

U isto vreme kada je profil otvoren na Fejsbuku, UNS se pridružio i društvenoj mreži Tviter (X) gde redovno sa pratiocima deli najvažnije medijske informacije.

Kanal na Jutjubu UNS je osnovao decembra 2013, godine i na njemu možete pogledati sve video snimke i priloge sa UNS-ovih ili događaja od važnosti za koleginice i kolege.

U korak sa vremenom i najnovijim digitalnim trendovima, nakon kanala za deljenje video sadržaja, od novembra 2017. godine UNS možete pronaći i na Instagramu, gde kroz  fotografiju pružamo medijske novosti.

Ukoliko niste do sada, pozivamo Vas da zapratite UNS - na Fejsbuku, mreži X, Jutjubu i Instagramu i prvi saznate najvažnije esnafske informacije.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi