Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Nove pogodnosti za članove UNS-a: Popusti i besplatan kompletan oftalmološki pregled u ABM klinici do kraja godine uz kupovinu naočara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 11. 2023.

Autor: D.B. Izvor: UNS

Nove pogodnosti za članove UNS-a: Popusti i besplatan kompletan oftalmološki pregled u ABM klinici do kraja godine uz kupovinu naočara

Udruženje novinara Srbije ugovorilo je sa očnom kućom ABM klinika iz Beograda posebne pogodnosti za svoje članove.

ABM klinika će do 31. decembra ove godine članovima UNS-a omogućiti besplatan kompletan oftalmološki pregled uz kupovinu dioptrijskog okvira i izradu stakala.

Ovakav pregled podrazumeva kompjutersko određivanje dioptrije sa modernim kerato-refraktometrima, pregled očnog dna, non-aplanacionu kontrolu očnog pritiska, dubinskog vida, očne koordinacije i spajanja slike.

Sa ulaskom u novu godinu članovi UNS-a imaće na ovakav pregled 50 odsto popusta. To znači da će umesto trenutne cene pregleda koja je 3 000 dinara, od 1. januara 2024. godine plaćati 1.500 dinara.

ABM klinika od danas omogućava i popust od 10 odsto na dioptrijske okvire i sunčane naočare koji nisu na sniženju ili akciji, popust od 10 odsto na dioptrijska stakla i popust od 5 odsto na kontaktna sočiva. Uz izradu naočara moguća je besplatna provera dioptrije.

ABM klinika će omogućiti članovima UNS-a navedene pogodnosti u svim svojim prodajnim mestima.

Oftalmološki pregled se bez zakazivanja obavlja samo u ABM očnoj ordinaciji na adresi Terazije 29 u Beogradu, od ponedeljka do petka, u vremenu od 10 do 16 sati (011 322 99 66). 

ABM 1 prodajni salon nalazi se na adresi Terazije 29 (kod Mekdonaldsa). Radno vreme mu je od 9 do 20 sati od ponedeljka do petka. Subotom od 10 do 18 sati. (011 323 96 20).

ABM 2 prodajni salon je u Jug Bogdanovoj 8 (Zeleni Venac), a radi od ponedeljka do petka od 9 do 20 sati. Subotom od 10 do 18 sati prodajni salon je otvoren.  (011 262 13 76).

ABM 3 prodajni salon nalazi se u Nušićevoj 3 u Beogradu. Radi od ponedeljka do petka od 9 do 20 sati, a subotom od 10 do 18 sati. (011 322 9 777).

Članovi UNS-a ugovorene pogodnosti ostvaruju uz legitimaciju. Potrebno je da imate plaćenu članarinu koja se dokazuje overenom tekućom ili prethodnom godinom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi