Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Poziv na Godišnju Skupštinu UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

21. 10. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Poziv na Godišnju Skupštinu UNS-a

Uprava Udruženja novinara Srbije (UNS) poziva članove na Godišnju skupštinu koja će biti održana u ponedeljak, 6. novembra, sa početkom u 12 sati, u Pres centru UNS-a (Knez Mihailova 6/III, Beograd).

Na Skupštini UNS-a biće razmatran Izveštaj o radu za proteklu godinu. Razmatraće se i Izveštaj Uprave u vezi sa imovinom UNS-a u Vrnjačkoj banji, u skladu sa Odlukom Skupštine od 21. decembra 2022. godine.

U radu Skupštine mogu učestvovati koleginice i kolege koje imaju izmirenu članarinu za 2022. godinu. Obavezno je da članovi ponesu novinarsku legitimaciju.

Molimo Vas da svoj dolazak na Skupštinu potvrdite na imejl skupstina@uns.rs, najkasnije do 1. novembra.

Koleginicama i kolegama koje ne žive u Beogradu UNS će snositi putne troškove, a za dolazak automobilom neophodan je prethodni dogovor sa sekretarijatom.

Komentari (2)

ostavi komentar
ned

05.11.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 15:41

sramota

Sramota je da ovako postupate sa imovinom.. "Ide voz plus" izvodjač radova, a na sajtu APRa stoji im u delatnosti da se bave trgovinom na veliko hranom, pićem i duvanom. Sramota!!

Odgovori
ned

05.11.

2023.

Божидар Анђелковић [neregistrovani] u 12:10

Подсећање

Био сам делегат на „Тарској скупштини" УНС почетком деведесетих и веома добро знам да су напади на њу организовани у врху државне власти. Слободан Милошевић је склопио договор са Џорџом Сорошем и преко својих најоданијих људи формирао и НУНС и „независне" новинарске синдикате. Прве просторије НУНС-а биле у „режимској Политици“ (!) Истовремено, председник Милошевић је све учинио, на захтев Сороша, да угуши први послератни Синдикат новинара Србије (био сам један од оснивача) који је формиран уз подршку УНС-а и тадашње председнице Љиљане Зоркић.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi