Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Saradnja Udruženja novinara Srbije i Filozofskog fakulteta u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

17. 01. 2013.

Autor: Jovana Cvetković Izvor: studnel.com

Saradnja Udruženja novinara Srbije i Filozofskog fakulteta u Nišu

Studenti novinarstva Filozofskog fakulteta u Nišu moći će da odlaze na praksu u Udruženje novinara Srbije i da očekuju gostujuće predavače na tribinama iz oblasti koje ih budu zanimale. Ovo je samo deo protokola o saradnji koji su danas potpisale ove dve institucije.

 

"Bićemo otvoreni za sve inicijative i predloge studenata. Ovaj protokol je prvi korak koji će omogućiti studentima da postanu važan deo novinarske zajednice u Srbiji i da ostvare svoje ciljeve," rekla je predsednica Udruženja novinara Srbije Ljiljana Smajlović.

Dekan Filozofskog fakulteta profesor  doktor Goran Maksimovć ističe da su ovim protokolom mladim niškim novinarima otvorena vrata svih medijskih kuća u zemlji gde će kroz praksu moći da izgrade svoj novinarski stil.

Nakon potpisivanja protokola Ljiljana Smajlović govorila je studentima o svojoj karijeri u spoljnopolitičkom novinarstvu i odgovarala na njihova pitanja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi