Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Najveća avgustovska poseta sajtu UNS-a u prethodnih sedam godina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 09. 2023.

Autor: K.K.N. Izvor: UNS

Najveća avgustovska poseta sajtu UNS-a u prethodnih sedam godina

Sajt Udruženja novinara Srbije - UNS onlajn u avgustu je posećen 20.249 puta, što je najviše zabeleženih ulazaka na sajt u ovom mesecu od 2016. godine.

UNS onlajn ovog avgusta imao je oko 6000 više posetilaca nego u istom mesecu prošle godine i oko 2000 više nego mesec ranije, u julu.

Iako statistika posete sajtu UNS onlajn iz ranijih godina pokazuje da ona u letnjim mesecima opada, ovog meseca poseta je bila veća nego inače.

UNS posećenost sajta prati od 2015. godine i to je jedina godina kada je Gugl analitika u avgustu pokazala veći broj ulazaka na sajt nego ove godine (23.555 posetilaca). To je bila godina privatizacije medija kada je UNS bio među jedinim sajtovima na kojem su se mogle na jednom mestu pronaći najvažnije informacije o privatizaciji.

Kao i svakog meseca, i u avgustu na sajtu UNS-a objavljivane su najvažnije medijske informacije iz Srbije i sveta, sindikalne teme, tekstovi o radnim pravima novinara, odnosno problemima sa kojima se susreću koleginice i kolege u svom radu, vlasničkim promenama u nedeljniku NIN, informacije o medijskim konkursima...

Najčitaniji tekst na sajtu UNS-a u avgustu bio je „Četvoro dopisnika Danasa pred otkazom zbog smanjenja troškova rada“.

O najvažnijim medijskim informacijama na sajtu UNS obaveštava svoje članove slanjem e-biltena na više od 7000 adresa tri puta nedeljno, kao i postavljanjem vesti na naloge UNS-a na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi