Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Bojnik raspisao konkurs za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 07. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Bojnik raspisao konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Opština Bojnik raspisala je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata, i to drugi put ove godine. Za medijske projekte je ovog puta izdvojeno 450 hiljada dinara, dok je na konkursu koji je Opština Bojnik raspisala pre dva meseca idzvojeno tri miliona dinara.

Rok za prijavu je 2. avgust, a ove godine je za medijske projekte izdvojeno 450 hiljada dinara više nego prošle.

Najniži iznos koji se može dodeliti po projektu je 50 hiljada, a najviši 300 hiljada dinara.

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Pravo učešća na Javnom pozivu nemaju pravna lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva od Opštine Bojnik namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu blagovremeno u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta.

Na konkurs je moguće prijaviti samo jedan projekat. Ako je učesnik Konkursa izdavač više medija, može na konkursu učestvovati sa jednim projektom za svaki medij.

Rešenje o dodeli sredstava biće objavljeno na sajtu Opštine Bojnik i biće dostavljeno svakom učesniku konkursa.

Prijave na konkurs je moguće predati u Uslužnom centru Opštinske uprave Bojnik ili dostavljaju poštom na adresu: Opštinsko veće opštine Bojnik, Trg slobode 2-4, y zatvorenoj koverti sa naznakom "Ne otvarati - Prijava na konkurs/javni poziv za izbor projekata proizvodnje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Bojnik za 2023.godinu."

Više informacija možete pronaći na sajtu Opštine Bojnik.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi