Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Nastavljaju se radovi u zgradi Doma novinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 12. 2012.

Nastavljaju se radovi u zgradi Doma novinara

Udruženje novinara Srbije nastavlja radove u zgradi Doma novinara. Na petom spratu zgrade obnavljaju se komplente instalacije za grejanje, elektroinstalacije i vododvod. U toku su i rekonstrukcija kuhinje, mokrih čvorova i postavljanje novog ravnajućeg sloja.

 

Radove izvode firma „Radijator“ iz Kraljeva i “Dinara- Estrich“ iz Banatskog novog sela, a rekonstrukcija sprata biće završena do sredine januara.

Od 2002. godine do danas UNS je u rekonstrukciju zgrade uložio više od 700.000 evra.

U poslednjih deset godina kompletno su zamenjene elekrične, vodovodne, kanalizacione i telefonske instalacije. Sve kancelarije imaju kablovski internet a ugrađena je i oprema za  protivpožarnu zaštitu. Većina dotrajalih drvenih prozora zamenjena je aluminijumskim, što je takođe povećalo energetsku efikasnost a zamenjeni su i podovi na svim spratovima.

Rekonstruisani su svi sanitarni čvorovi, uveden je video nadzor u celoj zgradi, lift koji je postavljen 1935. godine je remontovan, a zadržana je jedinstvena kabina kružnog oblika.

Preostalo je da se zameni krov, čime će rekonstrukcija ovog zdanja izgrađenog 1934. godine koje je proglašeno spomenikom kulture biti završena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs