Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Raspisan medijski konkurs u Smederevskoj Palanci
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 06. 2023.

Autor: A.M. Izvor: UNS

Raspisan medijski konkurs u Smederevskoj Palanci

Opština Smederevska Palanka raspisala je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Ova opština za medije je izdvojila 12 miliona dinara, isto koliko i prošle godine. Najmanji iznos sredstava za koji se može konkurisati po projektu je 10 hiljada dinara, a najveći je 6 miliona.

Prijava na konkurs je do 26. juna 2023. godine.

Na konkursu mogu da učestvuju mediji koji su registrovani u Agenciji za privredne registre (APR) i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora da priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva namenjena za projektno sufinansiranje, a nisu u ugovorom predviđenom roku i propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta nemaju pravo da učestvuju na konkursu.

Pravo učešća nemaju ni izdavači mediji za koje se utvrdi da su sredstva nenamesnki trošili i koji se finansiraju iz javnih prihoda.

Tekst konkursa objavljen je u rubrici „Medijski konkursi“ na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) i na sajtu ove opštine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi