Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Debata „Konkursno (su)finansiranje projekata od javnog interesa – mehanizam održivosti ili zavisnosti medija“ u četvrtak u Prijepolju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 04. 2023.

Autor: S.D. Izvor: UNS

Debata „Konkursno (su)finansiranje projekata od javnog interesa – mehanizam održivosti ili zavisnosti medija“ u četvrtak u Prijepolju

Forum žena Prijepolja (TV Forum) u okviru projekta „Slobodni mediji - uslov demokratizacije društva” organizuje debatu o sufinansiranju medijskih projekata na lokalu.

Debata „Konkursno (su)finansiranje projekata od javnog interesa – mehanizam održivosti ili zavisnosti medija“ biće održana u četvrtak 20. aprila u 18 sati u Domu kulture u Prijepolju.

Debata će biti posvećana sprovođenju medijskih konkursa na lokalu poslednjih nekoliko  godina od kako je Zakonom određeno da lokalne samouprave moraju sprovoditi konkurse za sufinasiranje projekata za informisanje, manjkavostima i zloupotrebama tog  modela u Srbiji.

O ovoj temi će govoriti Slobodan Ćirić, potpredsednik UNS-a, Tanja Maksić, projekt koordinatorka BIRN-a i Stojan Marković vlasnik Ozon presa.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi