Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Medijske konkurse raspisali Ruma, Paraćin, Požarevac i Aleksinac
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

13. 03. 2023.

Autor: S.D. Izvor: UNS

Medijske konkurse raspisali Ruma, Paraćin, Požarevac i Aleksinac

Najviše novca za sufinanasiranje medijskih projekata izdvojila je Ruma - 28 miliona dinara dok je Aleksinac za medije predvideo sedam miliona dinara. Paraćin je medijske projekte opredelio 15 miliona, a Požarevac 8.550.000 dinara.

Opština Ruma za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini izdvojila je 28 miliona dinara. Najmanji iznos za koji se može konkurisati po projektu je 50 hiljada, a najveći 10 miliona dinara. Konkurs je otvoren do 28. marta.

Iz budžeta opštine Paraćin za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja opredeljeno je 15 miliona dinara.  Najniži iznos po projektu je 10 hiljada, a najviši sedam miliona dinara. Rok za prijavu je je 24. mart.

Grad Požarevac za medijske projekte izdvojio je 8.550.000 dinara. Najniži iznos po projektu za koji mediji mogu konkurisati je 200 hiljada, a najviši 900 hiljada dinara. Konkurs je otvoren do 27. marta.

Za sufinansiranje medijskih projekata opština Aleksinac izdvojila je sedam miliona dinara. Najniži iznos po projektu je 50 hiljada, a najviši milion dinara. Poslednji dan za prijavu projekata je 14. mart.

Dodatne informacije za prijavu na konkuse koje su raspisale ove opštine i grad Požarevac i način prijave nalaze se na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Konkursi“, sa naznakom „Medijski konkursi“ i na zvaničnim sajtovima ovih opština i grada Požarevca. 

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi