Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Medijski konkursi raspisani u Apatinu, Somboru, Negotinu, Prijepolju, Temerinu i Pećincima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 03. 2023.

Autor: A.M Izvor: UNS

Medijski konkursi raspisani u Apatinu, Somboru, Negotinu, Prijepolju, Temerinu i Pećincima

Grad Sombor izdvojio je najviše novca za sufinansiranje medijskih projekata – 20 miliona dinara, a najmanje opština Temerin – 7, 5 miliona dinara.

Najmanji iznos za koji mogu mediji konkurisati po projektu u Somboru je 10 hiljada dinara, a najveći je 10 miliona dinara. Rok za prijavu na konkurs je 20. mart 2023. godine.

U opštini Temerin najmanji iznos za sufinansiranje medijskih sadržaja je 50 hiljada dinara, a najveći 2, 5 miliona dinara. Rok za podnošenje projekta je 14. mart 2023. godine.

Medijski konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u Apatinu otvoren je do 18. marta 2023. godine, a ova opština je za medije izdvojila ukupno 11 miliona 440 hiljada dinara.

Najmanji iznos za koji se može konkurisati po projektu u Apatinu je 10 hiljada dinara, a najveći 5 miliona 720 hiljada dinara.

Iz budžeta opštine Negotin za sufinansiranje medijskih sadržaja  izdvojeno je 10 miliona dinara. Najmanji iznos po projektu je 100 hiljada dinara, a najveći je četiri miliona dinara.

U Prijepolju je predviđeno 11 miliona dinara za medijske projekte. Ova opština  će dodeliti najmanji iznos od 10 hiljada dinara, a najeći 2, 5 miliona dinara.

U Negotinu i Prijepolju konkurs je otvoren do 23. marta 2023. godine.

Pećinci su ove godine za projektno sufinansiranje medija izdvojili 8 miliona 800 hiljada dinara.

Najmanji iznos po projektu u ovoj opštini je 10 hiljada dinara, a najveći 3,5 miliona dinara.

Rok za podnošenje projekta je 10. mart 2023. godine.

Dodatne informacije za prijavu na konkurse koje su raspisale ove opštine i grad Sombor i način prijave nalaze se na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Konkursi“, sa naznakom „Medijski konkursi“ i na zvaničnim sajtovima ovih opština i grada Sombora.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi